L’exterior del Centre Fluvial del Delta és l’escenari triat enguany per a la retransmissió del Liceu a la Fresca el pròxim divendres 28 de juny.

El Liceu a la Fresca és una iniciativa del Gran teatre del Liceu per apropar l’òpera a la ciutadania i obrir les portes del teatre al gran públic. A la pràctica es tracta de la retransmissió en directe d’una de les funcions del Liceu i enguany l’òpera escollida, i que també es podrà veure a Deltebre, és ‘Tosca’ de Puccini.

L’òpera, dirigida per Paco Azorín, es va estrenar al Gran Teatre del Liceu el passat 9 de juny i el Liceu a la Fresca en retransmetrà l’última funció prevista. En la representació hi participen la soprano ucraïnesa Liudmyla Monastyrska encarnarà el rol de Tosca, alternada amb Tatiana Serjan, i els tenors Jonathan Tetelman i Roberto Aronica que donaran vida a Cavaradossi.

Cada vegada són més municipis els que es sumen a la iniciativa del Liceu a la Fresca i enguany serà el segon cop que Deltebre acull esta iniciativa. La representació de Tosca serà divendres 28 de juny a les 22.00 hores a l’exterior del Centre Fluvial del Delta.