Aquest matí de dimecres 19 de juny, s’ha declarat un incendi a una barca de pesca d’arrossegament amb base al port de Peníscola, denominada ‘Tio Antonio’, que estava faenejant davant la costa d’Orpesa. Tot i l’espectacularitat de l’incendi la tripulació ha pogut escapar-se de les flames i està sana i estalvia. L’embarcació s’ha incendiat i s’ha acabat enfonsant a 10 milles del port.

El succés ha tingut lloc sobre les 10.00 hores. El cert que sense lamentar cap víctima mortal i no havent de lamentar danys personals, que han estat assistits per les embarcacions properes i Salvament Marítim. Les imatges de l’incendi són esfereïdores i a la vegada impactants. En aquests moments es desconeixen les causes que han generat l’incendi (com es pot apreciar al vídeo adjunt a la notícia).

https://www.youtube.com/watch?time_continue=97&v=ihQ_hx0OmbU

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.