Els alumnes de la Universitat Rovira i Virgili que finalitzen els seus estudis aquest curs han celebrat la seua esperada graduació. Els jardins de la universitat han acollit l’acte de graduació de la promoció 2015-2019 dels quatre graus que s’imparteixen al Campus Terres de l’Ebre. Un total de 155 alumnes han acabat els seus estudis aquest curs. Concretament s’han graduat 26 d’Educació Infantil, 40 d’Educació Primària, 18 d’Administració i Direcció d’Empreses i 71 d’Infermeria. Alumnes que, com es pot veure, venen d’arreu del territori a estudiar a la ciutat de Tortosa.

El director del campus Terres de l’Ebre, Jordi Sardà i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, han presidit l’acte. A més a més dels degans i vicedegans, una figura que no pot faltar en les graduacions són els padrins de promoció. En aquest cas l’alumnat d’Educació Infantil ha escollit Mònica Sales; el d’Eduació Primària, Francesc Garcia; el d’Administració i Direcció d’Empreses, Pau Galiana; i el d’Infermeria, Montse Garcia.  Tots els padrins han estat professors del centre i han acompanyat els alumnes al llarg d’aquesta etapa que ara acaba. Finalment han recitat un discurs per animar-los a seguir el seu camí estudiantil i iniciar-se en un món professional ple de reptes.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.