El ple de constitució de l’Ajuntament de Gandesa de dissabte manté el mateix repartiment consistorial dels últims 4 anys. No hi va haver sorpreses: cada partit va votar el seu cap de llista. Així, Carles Luz repeteix majoria absoluta per segon mandat consecutiu i tres de govern després de prendre l’alcaldia el 2011 al republicà Miquel Aubà.

La mesa d’edat va estar formada per Joan Pallés, com a regidor de més edat, i Sandra Mañà, com a regidora més jove, ambdós de Junts per Gandesa. A Carles Luz el van seguir la resta de regidors de Junts, Alternativa i el Partit Popular prometent guardar la constitució per imperatiu legal. Posteriorment, els membres del reonvat consistori van passar a votar un per un a la urna. Els sis regidors de Junts per Gandesa van votar a Carles Luz, els quatre republicans al seu cap de llista Miquel Aubà i el regidor del Partit Popular, Carlos Ruiz, es va votar a si mateix.

Al primer discurs d’alcalde, Carles Luz es va mostrar agrait a la confiança dels votants i dels seus companys de llista. Luz ha pres possessió del càrrec amb el compromís “de ser fidel al compromis adquirit amb la ciutadania” i assegura que encara “una nova etapa al capdavant de l’ajuntament amb la mateixa essència de l’anterior: Treball, servei públic, diàleg, consens i futur”. També va fer introduir la nova etapa que començava per als pròxims quatre anys. Junts per Gandesa ha renovat la confiança dels gandesans per a quatre anys més per portar endavant molts projectes al poble. Així i tot, Luz també posa la vista en el Consell Comarcal de la Terra Alta del qual encara és president. Queda veure si els pactes dels altres municipis de la Terra Alta li permeten continuar.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.