Els alumnes de l’escola Mediterrani de l’Ampolla viuran enguany una revetlla molt segura, ja que han aprés com encendre els petards de forma segura, pautes de prevenció i primeres cures en cas de cremades. Tot d’una forma lúdica, mitjançant l’obra de teatre’ A foc lent’. L’activitat s’emmarca en la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució’ que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ampolla.

La campanya vol apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a joves a través d’una obra de teatre que explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan. L’obra de teatre, escrita i interpretada per la companyia ‘Milnotes’, s’ha representat davant una cinquantena d’alumnes de 4rt i 5è de primària de l’escola Mediterrani de l’Ampolla.

Abans, Creu Roja ha ensenyat els principals consells als alumnes en cas de cremades o altres lesions, mentre que la Policia Local ha explicat els diferents tipus i categories de material pirotècnic i com s’han de manipular amb seguretat.

Protecció Civil de la Generalitat reforça la campanya de sensibilització de la revetlla publicant els principals consells de seguretat amb l’etiqueta #revetllasegura als comptes de twitter @emergenciescat, amb més de 242.000 seguidors, i al perfil de facebook www.facebook.com/emergenciescat.

 

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez