A Gandesa s’han realitzat les reunions comarcals prèvies del 8é Congrés de la Gent Gran de Catalunya que tindrà lloc el 25 d’octubre al monestir de Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages. Es tracta de la fase participativa per recollir les aportacions de les persones grans d’arreu del territori. La Terra Alta, la comarca més envellida de Catalunya, ha donat a conéixer el seu coordinador, el fatarellut Ramon Blanch, qui serà el representant de la comarca al congrés nacional.

En la jornada d’avui s’han debatut les dos ponències que s’efectuaran al Congrés, amb les seues respectives propostes. Després d’esta fase precongressual, amb 48 sessions de treball, el futur congrés pretén arribar a consensos i acords amb referència als temes que afecten a les persones grans. La pròxima edició congressual s’espera per a l’any 2023.

👤 Redactor a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre. Faig connexions al Notícies en Xarxa i el magazín Ben Trobats (ambdós de La Xarxa de Comunicació Local).
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.