A Gandesa s’han realitzat les reunions comarcals prèvies del 8é Congrés de la Gent Gran de Catalunya que tindrà lloc el 25 d’octubre al monestir de Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages. Es tracta de la fase participativa per recollir les aportacions de les persones grans d’arreu del territori. La Terra Alta, la comarca més envellida de Catalunya, ha donat a conéixer el seu coordinador, el fatarellut Ramon Blanch, qui serà el representant de la comarca al congrés nacional.

En la jornada d’avui s’han debatut les dos ponències que s’efectuaran al Congrés, amb les seues respectives propostes. Després d’esta fase precongressual, amb 48 sessions de treball, el futur congrés pretén arribar a consensos i acords amb referència als temes que afecten a les persones grans. La pròxima edició congressual s’espera per a l’any 2023.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.