El ple extraordinari d’aquest dimecres ha aprovat la renovació de dos convenis entre l’Ajuntament de Tortosa i l’Agència Catalana d’Habitatge, per poder continuar portant a terme els serveis de l’oficina local d’habitatge, d’una banda, i en relació al programa de mediació per al lloguer social d’habitatges, de l’altra.

D’altra banda, també s’ha aprovat una modificació pressupostària de l’obra del complex esportiu de piscines, per incloure diverses millores introduïdes al projecte inicial durant la construcció de l’equipament. La despesa ascendeix a 505.745,87 euros, el que suposa un increment del 10,48% del projecte inicial. La partida més grossa d’aquest total, de 54.000 euros, correspon a deixar les instal·lacions preparades per a una futura ampliació, atesa la gran demanda que ha tingut en els primers mesos de funcionament.

De la mateixa manera, el ple ha servit per aprovat els comptes anuals de l’Entitat Pública Empresarial Local (EPEL) Hospital i de les llars de la Santa Creu, així com informar del control financer sobre societats mercantils i de l’entitat pública empresarial local dependents de l’Ajuntament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.