Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat, a les 06.19 hores del matí, l’incendi forestal del Perelló.
Durant la nit, els equips d’extinció han consolidat el flanc dret amb maquinària pensant, de manera que s’ha pogut anar alliberant vehicles per destinar-los al flanc esquerre i estabilitzar-lo amb línies d’aigua. Ha sortit un punt calent al cap flanc esquerre de l’incendi, que ja s’ha pogut extingir durant el matí. Ara s’incorporarà un helicòpter de comandament per sobrevolar la zona i valorar quins mitjans aeris s’incorporaran a les tasques d’extinció.
Es mantenen treballant una seixantena de dotacions terrestres amb uns 200 efectius. Després de la valoració operativa, amb el relleu, es decidirà quin operatiu es manté a la zona.
Ara per ara, es mantenen desallotjades les masies aïllades a l’espera d’una valoració per part dels efectius.
Així mateix, el dispositiu d’extinció, amb el Centre de Comandament ubicat al Perelló, es manté activat.
Recordem que segons la darrera estimació dels Agents Rurals, l’incendi ha afectat unes 200 hectàrees de vegetació.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.