L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va rebre el passat divendres de mà del conseller de Territori i Sostenobilitat Damià Calvet, la Bandera Blava que este estiu tornarà a onejar a la platja de Riumar.

L’acte d’entrega del distintiu Bandera Blava es va fer el passat divendres a Calella i es van entregar un total de 97 banderes blaves que onejeran en diferents platges de Catalunya aquest estiu.

El distintiu l’entrega anualment un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental que avalua l’estat de les platges, la qualitat de l’aigua i els serveis que oferix. A la costa de l’Ebre han rebut el distintiu 11 platges: sis a l’Ametlla de Mar, dos a l’Ampolla, dos a la Ràpita i un a les cases d’Alcanar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.