Espectaculars imatges aèries que ens arriben en aquest vídeo dels Bombers de la Generalitat en el que es pot apreciar el perímetre de la zona del foc, que ja ha cremat unes 60 hectàrees segons informacions dels propis agents rurals.

Ara mateix continuen treballant sobre el terreny 50 dotacions en l’incendi de la Collada al Perelló, a la zona del parc eòlic. El foc continúa sense control i s’està expandit direcció Rasquera. A hores d’ara són 38 dotacions terrestres i 12 aèries, entre les quals s’han afegit tres hidroavions de la subdelegació del Govern a Tarragona, les que lluiten per controlar un foc.

De moment s’ha tingut de tallar la TV-3022 entre la població del Baix Ebre i Rasquera, a la comarca de la Ribera d’Ebre. El foc s’ha declarat a les 11.42 del matí i sembla ser que les primeres informacions apunten que es tracta d’un foc gran i amb molt potencial. Per ara tampoc s’ha hagut de desallotjar cap nucli de població. Ara mateix el vent de Garbí que bufa a la zona, és el principal incovenient que tenen els bombers per a controlar el foc.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.