Espectaculars imatges (com es poden veure al vídeo) que va provocar divendres al vespre un vehicle va començar a cremar a la Ràpita, i va provocar una densa columna de fum. L’incident va afectar la façana d’un edifici i un veí va haver de ser ates pel Sistema d’Emergències Mèdiques. Quan passaven deu minuts de les vuit de vespre un vehicle que estava estacionat al carrer de Santa Bàrbara va començar a cremar per causes que s’estan investigant.

El cotxe calcinat i afectació a una casa

El cotxe va quedar calcinat i la façana de l’immoble número 12 del carrer de Santa Bàrbara va quedar afectada. A més, la densa columna de fum també va entrar a l’interior d’una casa i es va haver de ventilar l’habitatge. En aquesta casa hi havia un veí, el qual va ser l’encarregat d’avisar als serveis d’emergència, i que posteriorment va haver de ser atès pels serveis mèdics.

Fins a dues dotacions dels Bombers de la Generalitat van estar treballant gairebé dues hores per extingir les flames. També es van personar al lloc dels fets agents de la policia local de la Ràpita i efectius del Servei d’Emergències mèdiques.

A continuació us mostrem el vídeo de Tarragona Digital, on es pot veure el cotxe cremar:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.