L’Ajuntament de Móra la Nova ha rebut aquesta setmana la notificació dels inicis dels tràmits per a l’ampliació de l’abocador de Tivissa. L’alcalde, Francesc Xavier Moliné i l’equip de govern es posicionem “en contra totalment de qualsevol mena d’ampliació de l’abocador, d’igual forma que ens hem oposat al nou abocador de Riba-Roja d’Ebre“.

Aquest no és el model de comarca de futur que volen els nostres convilatans, uns convilatans que ja han pagat amb escreix la seva quota de solidaritat amb els residus” han afegit des del consistori moranovenc. Per aquest motiu, ja s’estant estudiant les al·legacions que presentaran properament al nou Pla urbanistic per a l’ampliació de l’abocador.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.