ACN (Corbera d’Ebre) – Els Bombers de la Generalitat van extingir dimecres a la nit un incendi forestal a Corbera d’Ebre que va cremar 1,55 hectàrees, segons estimacions dels Agents Rurals.

El foc es va declarar cap a les 15 hores, a prop del quilòmetre 808 de la N-420. Hi van treballar inicialment tres mitjans aeris i 9 dotacions terrestres dels Bombers, que el van estabilitzar a les 16.50 i controlar a les 17.15 hores malgrat el vent que bufava a la zona. A les 22.30 ja es va donar per extingit.

D’altra banda, sis dotacions van treballar a Ulldecona en un foc al cim de la Selleta, que va cremar 250 metres quadrats de sotabosc però que va requerir que els Bombers treballessin només amb eines manuals, ja que és una zona a la qual només s’hi pot accedir a peu. El foc l’hauria causat un llamp. L’avís és de les 20.52 hores.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.