Més d’un centenar d’infants i adolescents del Baix Ebre han participat aquest dissabte a Roquetes en la primera Trobada del Servei d’atenció diürna ‘la Tribu’, organitzada pel Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre.

El conseller comarcal de Serveis Socials, Carlos Serra, la regidora de Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Roquetes, Maribel Belmonte, i la directora territorial de Treball, Afers Socials i Famílies, Rosanna Fatsini, han donat la benvinguda a tots els participants a l’Escola Marcel·lí Domingo, que és on s’han desenvolupat les activitats programades amb la col·laboració de diverses entitats esportives i culturals de la comarca.

El servei d’atenció diürna del Baix Ebre atén actualment prop de 200 infants de 3 a 16 anys dels municipis de Deltebre, Roquetes, l’Ametlla de Mar, el Perelló, l’Ampolla, Camarles, l’Aldea, Xerta i Aldover, que hi accedeixen a demanda dels Serveis Socials dels respectius ajuntaments.

El conseller comarcal de Serveis Socials, Carlos Serra, ha posat de relleu el fet que aquesta trobada permet a infants i adolescents de tots els municipis de la comarca que es puguin conèixer en el marc d’una jornada de convivència i diversió. Serra ha dit que aquesta iniciativa tindrà continuïtat els propers anys amb una caràcter itinerant per les diverses poblacions del Baix Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.