Joan Piñol ha aconseguit a les últimes eleccions la seua tercera majoria absoluta. Això demostra a Junts per Móra d’Ebre confiança en el projecte dels últims anys i una continuïtat per als pròxims quatre. L’arribada de nous partits a les eleccions municipals feia perillar l’hegemonia de l’antiga Convergència, però manté els set regidors amb el suport del 44,38% dels votants.

Així i tot, Piñol estira la mà als partits de l’oposició, com ja va fer a l’anterior mandat, però amb més prudència. La resta de representació manté Esquerra com a principal partit de l’oposició amb la pèrdua d’un regidor, passant a dos. Els socialistes segueixen com a tercera força amb els dos regidors que ja tenien i els Populars perden representació. Mentrestant, entren Fem Poble i l’exalcalde Santiago Campos amb el seu nou partit Totes i Tots per Móra d’Ebre.

Els principals projectes de la pròxima legislatura són la residència de la tercera edat, l’alberg juvenil, fer realitat l’estructura de la façana fluvial, l’adequació del castell per al seu ús turístic, projectes socials i creació d’ocupació.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.