Isidre Fainé Casas, president de la Fundació Bancària “la Caixa”, ha rebut avui divendres 31 de maig el títol de Confrare d’Honor de la Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta de Tortosa.

La distinció, que ha anat acompanyada del lliurament de la insígnia de plata de l’entitat, es va decidir atorgar per unanimitat ara fa uns mesos per reconèixer el paper de La Fundació Bancària “la Caixa”, i d’Isidre Fainé en particular, pel suport als projectes socials i tot el relatiu en la lluita de la pobresa infantil, on l’Arxiconfraria es va implicar el 2018 al declarar-lo “Any de la Cooperació i la Solidaritat” recaptant fonts per combatre els problemes de xiquets i xiquetes de la ciutat que viuen al límit de la pobresa o pobresa severa.

L’acte ha tingut lloc a la Reial  Capella de la Cinta, a la Catedral Basílica de Santa Maria de Tortosa,  presidit pel Bisbe de Tortosa, Enrique Benavent i l’alcaldessa, Meritxell Roigé, acompanyats de Josep Maria Utgés, primer Majordom de la Reial Arxiconfraria de la Cinta. Després de la lectura de l’acta d’elecció, la imposició de la insígnia, el lliurament  de la medalla de la Santa Cinta i es parlaments de rigor, s’ha procedit a la veneració de la Santa Relíquia a la que també han participat els membres de la Reial Arxiconfraria.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.