Un conveni de col·laboració entre la Fundació Astres Terres de l’Ebre i l’Ajuntament d’Amposta permetrà netejar i millorar els espais naturals de la Carrova i de la façana fluvial a l’alçada de la zona del Castell. Aquest conveni servirà per a desenvolupar el Projecte de Conservació i Millora d’Espais d’Interès Natural, Cultural i Paisatgístic al terme municipal d’Amposta, subvencionat per la Diputació de Tarragona a través de l’Obra Social ‘la Caixa’.

La setmana passada, els treballadors de la Fundació Astres van començar ja els treballs de neteja i millora a la zona de la Carrova, fent sanejament de la vegetació i poda d’arbres. Durant aquesta setmana, els treballs se centraran a la zona del Castell, en concret a la vora de la descàrrega, darrera de la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó.

En aquesta zona s’eliminaran totes les canyes amb un crema controlada i es tornaran a sembrarà arbres del bosc de ribera i plantes autòctones de la zona. A més a més, també es farà una neteja i sanejament de tot l’espai.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.