L’Audiència Provincial de Tarragona ha arxivat la causa de l’Ajuntament de Batea contra la Fundació privada Terra Alta Segle XXI per un delicte de falsetat documental del qual els acusava l’alcalde, Joaquim Paladella.

La resolució judicial establix “el sobreseïment lliure respecte del president i legal representant de la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI” donada “la inexistència de falsedat en el certificat aportat”. Així, els tribunals donen la raó a la fundació privada i demostra que en cap cas ha aportat cap documentació irregular en la gestió del centre de rehabilitació del municipi.

Des de la Fundació privada Terra Alta Segle XXI, que gestionen diferents equipaments sociosanitaris a la comarca, s’ha emès un comunicat en el qual fan constar que la sentència “assegura la continuïtat de la Fundació per molts anys” i també la continuïtat dels 33 treballadors que tenen en plantilla.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.