Junts per Masdenverge, l’antiga CiU, continua amb la mateixa dinàmica dels darrers anys i torna a guanyar per majoria absoluta al municipi. El nou alcalde de Masdenverge serà René Gonel, després de rellevar a Álvaro Gisbert que ha sigut durant més de 20 anys alcalde del poble. Sònia Tomàs, la candidata per ERC ha doblat vots aconseguint 3 regidors, el triple que tenia fins ara.

I se’ns dubte una de les sorpreses de la nit va ser que el PSC amb Jordi Tomàs com a cap de llista ha perdut la representació al consistori.

El resultat que ha aconseguit el PDeCAT a Masdenverge ha estat el més important que ha aconseguit la formació política a la comarca del Montsià, conjuntament amb el de Freginals que ha tret cinc regidors (tot i que Masdenverge té més població) i junt al de la Galera que també ha tret la mateixa representació a l’alcaldia. A més a més, posa en valor la candidatura encapçalada per René Gonel, tenint en compte que s’havia canviat pràcticament tota la candidatura amb la sortida d’Àlvaro Gisbert, que no es presentava en aquests comicis a la reelecció, i perquè les grans poblacions com Amposta i la Ràpita, el PDeCAT ha fet un paper discret.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.