L’alcalde d’Alcanar i president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig, enceta el plenari comarcal donant les gràcies a tots els municipis del Montsià pel suport i la solidaritat que han tingut cap a totes les persones afectades pels aiguats de l’ú de setembre.

«Faig un agraïment de tot cor a totes les persones i institucions que han estat pendents i han aportat maquinària i recursos humans per ajudar en les neteges de les zones més malmeses. Els colors, les sigles i les ideologies polítiques han desaparegut quan s’ha tractat d’ajudar. Un gran exemple del que és la política municipal, primer les persones».

Roig també ha remarcat la gran lliçó de solidaritat i cooperació montsianenca dels darrers dies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.