El Catalònia va guanyar el Batea i amb les derrotes del Flix i Olimpic va acabar quedant tercer. Una plaça que en principi havia de ser de promoció però que aquest dilluns ha quedat sense efecte pel comunicat de la Federació que diu que el campió si no pot pujar, no ocupa plaça d’ascens. I, per tant, el Perelló, segon classificat, és qui juga la promoció. El Cata, amb gols de Prades i Xescu al primer temps, va encarrilar el partit. A la represa, Aleix, de falta, Xescu van ampliar l’avantatge fins el 5-0. Durant 10 mintus de la represa, era el Flix qui ocupava la tercera plaça, en estar guanyant a Bítem. No obstant, al final va perdre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.