En principi, la tercera plaça havia de donar opció a jugar la promoció d’ascens. Però aquest dilluns ha quedat sense efecte pel comunicat de la Federació que diu que el campió si no pot pujar, no ocupa plaça d’ascens. I, per tant, el Perelló, segon classificat, és qui ha de jugar la promoció.
En qualsevol cas, en el desenllaç de la tercera plaça, amb sis equips implicats, es va viure una cronologia en la que el Catalònia, en deu minuts de la represa (71 al 82) va ser el moment en què estava fora. Finalment, amb la remuntada èpica del R Bítem, amb nou, contra el Flix, el Catalònia fou qui va acabar tercer, tot i que sembla que no servirà.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.