L’Escola de Música de la Diputació a Tortosa amplia fins al 5 de juny el període de preinscripcions del curs de sensibilització, adreçat a nens i nenes de 5 anys, o bé que els compleixin enguany. A través d’aquest programa de sensibilització es desperta la sensibilitat musical dels infants donant especial rellevància a la sensibilitat, la imaginació i la creativitat musical. El treball amb l’alumnat es realitza de forma lúdica i vivencial, experimentant a través del moviment, el ritme, el cant, l’escola i la improvisació.

Pel que fa a la resta de cursos, les preinscripcions ja han finalitzat. Els estudis de música en aquest centre, a partir dels 5 anys d’edat, ofereixen diferents nivells i especialitzacions, impartides per destacats professionals en un equipament modern i obert a la ciutadania de Tortosa i del conjunt de les Terres de l’Ebre. Tota la informació sobre dates, estudis, especialitats instrumentals i agrupacions es poden trobar a https://www.dipta.cat/cmtortosa.

Informació a la nova pàgina web

Les persones interessades a fer la preinscripció poden consultar la nova web del centre (www.dipta.cat/cmtortosa), més accessible i atractiva per a l’usuari. Implementada i desenvolupada per la Diputació de Tarragona, la web incorpora cinc grans apartats (Centre, Escola, Conservatori, Projectes i Actualitat) i enllaça amb les xarxes socials del centre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.