La diputada al Parlament i candidata republicana a l’EMD de Bítem, Irene Fornós, va proposar la creació d’una taula socioeconòmica per tal d’impulsar el poble.

Fornós va fer aquesta proposta en l’acte de campanya que va tenir lloc al casal Unió Recreativa que es va omplir de veïns i veïnes. L’alcaldable de Bítem també va plantejar la recuperació de la Masada d’en Gasol, l’habilitació d’un punt de lectura, així com promoure que l’escola ofereixi hora matinal d’acollida als alumnes.

Les propostes de l’equip d’ERC-Tortosa Sí són assumides pel programa d’ERC-Tortosa Sí. Així l’alcaldable Xavier Faura va reiterar durant el seu parlament que el programa republicà dels pobles el fa la gent dels pobles.

Pel que fa al finançament de les EMD, Faura va dir: “Tots els veïns i veïnes tenen els mateixos drets, des de l’Ajuntament hem de garantir els mateixos serveis tant a Tortosa com als pobles”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.