Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir el passat 16 de maig un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí de Móra d’Ebre com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

El dia anterior els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement que s’havia produït un robatori en un robatori en un domicili, actualment deshabitat, ubicat a la localitat de Móra d’Ebre.

L’habitatge presentava la finestra de la cuina forçada i de l’interior havia estat sostreta un placa vitroceràmica de la cuina.

La investigació oberta arran d’aquesta denuncia va permetre la detenció del presumpte autor dels fets. Es dona la circumstància que la mateixa persona ja va ser detinguda a finals del 2018 per un altre robatori ocorregut en el mateix habitatge.

D’altra banda, aquest mateix home ja va ser detingut el passat 11 de maig com a presumpte autor de dos robatoris amb força i un furt ocorreguts en domicilis de la localitat de Garcia.

El mateix dia els agents van tenir coneixement que un home hauria estat sorprès pels propietaris de dos masos desprès de robar en els mateixos. El dia anterior la mateixa persona també hauria fet un furt de material i eines en una caseta de camp de la mateixa localitat.

Els policies van detenir al presumpte autor dels fets mentre deambulava per la localitat de Móra la Nova i van poder recuperar part dels efectes sostrets en els tres fets delictius.

En totes dues ocasions el detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant l’autoritat judicial competent quan sigui requerit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.