Partit de Copa Ctaalunya amb victòria del Vilanova At sobre el Benissanet, campió de la primera fase de la lliga ebrenca de quarta catalana. Els locals van començar bé i es van avançar amb una canonada de David, arran d’un falta. Peròi amb els minuts, els locals van baixar la pressió i els visitants van remuntar abans del descans amb l’1-3. a la represa, els de Vilanova van sentenciar amb dos gols més. Al final, 1-5.
Decles d’Adrián Sánchez, tècnic del Vilanova At
Xavi Pérez, tècnic del CF Benissanet.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.