Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la Ràpita proposa per a la propera legislatura l’elaboració d’un Pla d’inversions a la via pública, que permeti pressupostar i programar les actuacions necessàries en el total dels serveis municipals (voreres, asfaltat, jardins, places, etc.).

Aquests darrers quatre anys, la inversió en actuacions de manteniment dels serveis públics de la Ràpita ha ascendit a més de 600.000€, “una inversió que no ha fet ni mella, després de molts anys de deixadesa en el manteniment de serveis municipals, per això, cal que definim un Pla d’inversions per aconseguir el poble bonic, accessible i modern al futur que ens mereixem la gent de la Ràpita” – ha explicat el candidat a l’alcaldia, Josep Caparrós.

En aquest sentit, Esquerra la Ràpita projecta també la reestructuració total de l’avinguda dels Esports que complirà les expectatives de la gent del poble que va apostar per aquesta actuació en una de les consultes populars que s’han dut a terme aquests darrers anys. La inversió per a la nova avinguda cobrirà les necessitats de la ciutadania i recuperarà una de les vies més rellevants d’accés al municipi.

També per seguir donant compliment a una reivindicació històrica dels veïns s’enderrocaran les “cases velles” del c/ Constància, seguint la urbanització municipal i alliberant un vial d’unió amb el centre del poble.

D’altra banda, si bé les instal·lacions esportives els darrers quatre anys han assolit un nivell notable i han cobert moltes de les necessitats dels ciutadans, una assignatura pendent és la piscina municipal. Per això, Esquerra la Ràpita remodelarà “una de les infraestructures esportives més usades per la nostra gent, en servei des de fa més de 20 anys i oberta pràcticament 365 dies l’any i moltíssimes hores, per la qual cosa la piscina municipal necessita en urgència una inversió realista, no una carta als Reis, sinó un projecte factible que condicioni les instal·lacions, amb criteris d’eficiència energètica i, sobretot, que millori la confortabilitat dels usuaris, amb una coberta telescòpica, una piscina petita que permeti oferir nous serveis com l’aquagym o natació per a nadons, en definitiva, una piscina del segle XXI” – ha avançat Caparrós.

Al mateix temps, i aprofitant les condicions úniques de les badia dels Alfacs, Esquerra aposta per seguir potenciant la Ràpita com un pol d’atracció turístic-esportiva per dinamitzar alhora l’economia local, així construirà un pavelló nàutic per als usuaris dels esports de mar que tinguin les millors condicions a l’abast per a la pràctica dels molts esports nàutics.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.