El PSC de Tortosa ha presentat les propostes en infraestructures, mobilitat i medi ambient. La A7 és per als socialistes “necessària” i el tercer pont “bàsic per una Tortosa competitiva”. També han desenvolupat les accions entorn la mobilitat com la gestió de la zona blava, l’aparcament en superficie i els pàrquings soterrats. Per potenciar que la gent els utilitze el PSC vol crear un bono-parquins, que serveixe per a tots tres. També aposta per desenvolupar un pla de voreres i crear una oficina de mobilitat urbana.

En medi ambient la proposta és convertir Tortosa en una ciutat verda, amb més arbres, jardins comunitaris i campanyes de conscienciació de reciclatge.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.