Demà divendres, 17 de maig, es posa en funcionament el CAP de l’Ampolla després de les obres d’ampliació i reforma que varen iniciar-se el passat mes d’octubre.

L’actuació ha consistit en una reforma integral de l’espai: renovació i ampliació de les consultes, remodelació dels lavabos i canvi del terra, entre d’altres.

Així mateix, s’ha prestat un especial interès en la zona de pediatria. En aquest sentit, s’han ampliat les consultes que alhora s’han ubicat en un espai diferent a les de població adulta. A més, s’ha constuït una nova zona de canviadors i un office per al personal del CAP.

En les obres s’hi han invertit 304.824,70 euros. Durant aquest període de les obres, l’atenció sanitària s’ha realitzat al centre d’entitats (l’edifici adjunt al CAP) que es va habilitar a tal efecte.

El Servei Català de la Salut (CatSalut) ha realitzat una inversió de prop de 160.000€ per a l’equipament del centre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.