El benestar de les persones és un dels eixos del programa electoral d’ERC-Tortosa Sí i una de les accions que proposa la candidatura republicana és fer de Tortosa una ciutat més saludable i sostenible. Així, l’obertura de la ciutat al riu millorarà la mobilitat i afavorirà el turisme, però també permetrà disposar de més espais on la ciutadania podrà practicar l’esport i passejar. “Convertirem Tortosa en una ciutat saludable”, ha explicat el candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura.

Els membres de la candidatura d’ERC-Tortosa Sí han dut a terme aquest matí una passejada saludable per la vora del riu, un espai que consideren que cal potenciar amb l’ampliació del passeig fluvial als dos marges de l’Ebre. “Impulsarem accions i activitats que converteixen Tortosa en una ciutat on es promociona la salut. Farem passejos i entorns agradables i fomentarem la pràctica de l’esport”, ha dit Mar Lleixà, membre de la candidatura republicana.

Així es promocionaran rutes saludables, bons hàbits alimentaris i es fomentarà l’esport a l’escola. De fet, ERC-Tortosa Sí es proposa canviar la ciutat a través de l’esport, és a dir, fer de l’esport una eina de transformació del municipi de forma transversal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.