Les candidatures progressistes i municipalistes que porten el paraigües de Movem s’expandeixen per tot el territori seguint el model de la candidatura progressista que lidera Jordi Jordan a Tortosa.

Ahir per la tarda es van presentar en públic els diferents cap de llista de les 9 candidatures d’esquerres i de progrés que es presentaran a les Terres de l’Ebre sota la denominació comuna de Movem Terres de l’Ebre.

Així, per primera vegada en la història, Movem es presentarà en un total de 9 poblacions del territori expandint un model de candidatures plurals, transversals, progressistes i totalment municipalistes creades a partir de diferents sensibilitats. És l’exemple que han seguit després que Movem Tortosa irrompés a la capital del Baix Ebre com la primera força de progrés a la ciutat.

Així doncs, en aquests comicis del 26 de maig del 2019, a més de Movem Tortosa, encapçalada per Jordi Jordan, també es presentarà Movem Roquetes amb Toni Hurtado com a cap de llista; també al Baix Ebre, en aquest cas, a L’Ametlla de Mar, es presentarà com Entesa per la Cala- Movem Terres de l’Ebre, Antoni Espuny, l’històric dirigent socialista que va deixar el partit arran del 155; per altra banda, al Montsià, Movem es presentarà a Sant Carles de la Ràpita amb Maria Jesús García al capdavant i a La Sénia, amb Futur-Movem Terres de l’Ebre amb el nou lideratge de Ramon Bellaubí; també en aquesta comarca, el Moviment Alternatiu Planer, amb Isabel Garcia es suma a les candidatures de Movem Terres de l’Ebre. Finalment, a la Terra Alta, les actuals alcaldies de Pinell de Brai i de Corbera d’Ebre, amb Eva Amposta i Antonio Alvarez també es presentaran sota el nom de Movem Terres de l’Ebre, a l’igual que ho farà, Movem Tivissa, a la Ribera d’Ebre, amb Alba Benedicto al capdavant.

Jordi Jordan, candidat i líder de Movem Tortosa, s’ha mostrat “satisfet pel creixement del nostre projecte de progrés i en defensa de les Terres de l’Ebre que posa al capdavant de tot el treball pels nostres pobles en un moment on calen alternatives i projectes que creïn il·lusió i defensin els interessos de les Terres de l’Ebre per damunt de tot”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.