L’Ajuntament de l’Ampolla ha instal·lat recentment quatre bancs solars intel·ligents a diferents punts de la façana marítima. Un es pot trobar a la terrassa del port pesquer, un altre a l’inici del passeig marítim Ramon Pous i dos al llarg del passeig de l’Arenal.

Els nous bancs solars intel·ligents són un pas cap al futur dels espais públics i privats sostenibles. Amb aquests bancs, podem oferir a la ciutadania un punt públic per carregar els telèfons mòbils, tauletes o ordinadors portàtils i al mateix temps per poder-se connectar a internet”, exposa Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla.

Els bancs són 100% solars i no requereixen cap subministrament d’energia addicional. A cada banc hi ha dos punts de càrrega USB amb indicador lluminós led, una plataforma de càrrega sense fils, així com connexió Wifi.

A més, compten amb un sistema de refrigeració per aire que mantindrà la seva superfície a una temperatura confortable.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.