Les veïnes i veïns de La Sénia ja han pogut tornar a usar les instal·lacions del complex esportiu al cap de tres mesos, després que el dilluns 11 de gener se trobessin les portes tancades amb una nota de l’empresa gestora, Lleugerest Serveis Esportius SL, què informava que els serveis quedaven suspesos temporalment per incompliments de l’alcalde.

Després de setmanes d’assemblees informatives i reunions, l’ajuntament ha reobert les instal·lacions amb la intervenció del servei figura aprovada durant el ple municipal. Unes gestions que tot i que des de l’ajuntament asseguren que les van dur a terme de la manera més àgil possible, va obligar als clubs a marxar fora per entrenar, com ha estat el cas del club de natació.

Els usuaris van poder accedir per primer cop a les instal·lacions ahir, 2 de maig, i tindran durant tot aquest mes de maig els serveis gratuïts. Ens ho explica, Pau Garcia, regidor d’esports a l’ajuntament de La Sénia.

Ara, des de l’ajuntament continuen treballant per resoldre el contracte i poder així gestionar al 100% la piscina municipal i el complex esportiu. Mentrestant, la brigada municipal ja està treballant per preparar la piscina exterior per a l’estiu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.