Els mossos d’esquadra van detenir un home i una dona de nacionalitat espanyola i amb domicili a Tarragona (Tarragonès) com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en una granja de conills en desús, també de la localitat de Bot.

En aquest cas el dia 24 d’abril els propietaris van sorprendre als posteriorment detinguts a l’interior del recinte de la seva granja i tot seguit aquests van marxar ràpidament del lloc.

De les instal·lacions van ser sostrets gran quantitat de cablejat elèctric, motors i aparells elèctrics.

Les indagacions policials posterior van permetre la detenció dels presumptes autors dels fets els quals resideixen a Tarragona.

Els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs desprès de passar a disposició judicial.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.