Les excepcions són Arnes, amb JxCat com a força més votada, i els feus socialistes de Tivenys, Sant Jaume i el Mas de Barberans

La victòria històrica d’ERC a Catalunya no ha estat tan novedosa a les Terres de l’Ebre, on els republicans ja havien estat la força més votada en les últimes generals. En esta ocasió, però, la contundència ha estat espectacular, ja que els republicans han estat el partit més votat en 48 dels 52 municipis ebrencs. És a dir, tots excepte Arnes, on el partit més votat ha sigut JxCAT, i Tivenys, Sant Jaume d’Enveja i el Mas de Barberans, tres pobles amb alcaldia socialista on el PSC ha estat la formació més votada en estes eleccions generals. Per molt poc marge a Tivenys i Sant Jaume i més folgadament al Mas.

Notícia publicada pel Setmanari l’Ebre

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.