La Diputació de Tarragona participarà amb un estand i diverses activitats a la 75a edició d’ExpoEbre, la fira de les Terres de l’Ebre, que tindrà lloc de l’1 al 5 de maig a Fira Tortosa. Així, una Brass Band formada per alumnat de l’aula de vent-metall de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa actuarà a la inauguració de la fira, en un concert dirigit pel professor de trombó Santi Ruiz.

Altres activitats seran la xerrada “Model, motllo i matriu?”, conjuntament amb l’Institut de l’Ebre i l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa, sobre el grau superior de Modelisme i matriceria ceràmica per la indústria alimentària. Es tracta d’una formació professional de titularitat del Departament d’Educació – Institut de l’Ebre, que es podrà cursar a partir del
setembre de 2019.

També es durà a terme la conferència “L’ús de la ceràmica en l’alimentació des de l’antiguitat… fins avui”, on Laura Bricio, arqueòloga del Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia de la URV, explicarà com els productes ceràmics van revolucionar la cuina dels aliments des de temps remots.

D’altra banda, l’estand de la Diputació donarà a conèixer aquesta institució, l’oferta dels seus centres d’ensenyament i altres propostes de servei a la ciutadania de les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.