Quan resten poc més de 36 hores perquè comencin les eleccions generals 2019, que es presenten molt incertes, les promocions polítiques per convèncer als indecisos no s’aturen i cremen les darreres hores, abans de la jornada de reflexió, per demanar el vot ‘indiscriminadament’. Un cas curiós s’ha donat a Amposta, quan una trucada de la teleoperada del Partit Popular ha estat resposta pel regidor d’Esquerra Republicana d’Amposta, Ramón Bel.

No té pèrdua l’àudio, que ja està corrent com la pòlvora pels grups de whatsapp. Escolteu-lo a continuació:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.