La candidata al Congrés, Norma Pujol, ha declarat: “La victòria d’Esquerra Republicana en aquestes eleccions generals seria un missatge molt contundent de constància, d’esforç, d’esperança i d’il·lusió”. 
A més, ha afegit: “Malgrat que ens van pegar, malgrat que ens van aplicar molta repressió, la gent d’Esquerra Republicana seguim forts, seguim convençuts, seguim persistint”. Pujol ha pronunciat aquestes paraules acompanyada del alcaldes dels tres municipis de l’Ebre que van patir la repressió policial el dia 1 d’Octubre: Josep Caparrós de la Ràpita, Paco Gas de Roquetes i Francesc X. Moliné de Móra la Nova.
A més, Norma Pujol ha remarcat que “l’independentisme té la possibilitat de guanyar per primera vegada unes eleccions generals a Catalunya” i que Esquerra Republicana és “la millor alternativa”.
La candidata al Congrés també ha expressat: Des d’Esquerra Republicana, no renunciarem als nostres objectius democràtics, ni tampoc als nostres drets. Esquerra defensarem sempre els interessos de la ciutadania, fins i tot, si això comporta la presó i l’exili”.
Pujol ha assegurat que Esquerra posarà “el que tenim al nostre abast per poder fer possible i aturar una vegada per totes la repressió que l’estat espanyol ens vol aplicar”.
https://www.youtube.com/watch?v=Tn_4vhcBIk8

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.