Desplegament internacional dels alumnes de l’Institut de l’Ebre, a Tortosa. El centre promou l’Erasmus plus entre els estudiants dels seus cicles formatius, tot aprofitant les assignatures de simulació d’empreses i de seguretat informàtica a nivell d’usuari per col·laborar amb instituts de Portugal, la República Txeca, Eslovàquia i Lituània.

L’alumnat i professorat dels centres acadèmics disposen del programa Erasmus +. Este ofereix mobilitat per a l’aprenentatge per realitzar estudis i pràctiques a l’estranger, a més d’ajuda als centres de formació professional a crear associacions estratègiques amb altres centres i empreses, i establir així relaciones sòlides amb el món laboral. Així milloren les possibilitats d’ocupació i les habilitats personals.

L’Institut de l’Ebre, a Tortosa (Baix Ebre) és un dels centres on es realitza el programa Erasmus+. Ho fan com a projecte transversal ja que, a més d’unir diversos països, hi participen diferents estudis del centre.

Els alumnes visitants s’allotgen en cases familiars dels companys i professors i en una residència d’estudiants. Només arribar, els visitants fan una ruta per Tortosa i se’n preveuen per altres municipis i espais de l’entorn.

Després de la rebuda a Tortosa, l’alumnat de l’Institut de l’Ebre viatjarà a Lituània el proper octubre i a Portugal l’abril del 2020.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.