El candidat per Compromís a l’alcaldia de Vinarós, Jordi Moliner, va presentar la seua candidatura de cara a les properes eleccions municipals del mes de maig. Moliner va donar detalls sobre els seus companys de cartell i va aprofundir en alguns aspectes puntuals que desenvoluparà en el seu programa electoral.

El candidat de Compromís va considerar que ha complert en la regidoria que presideix Agricultura i Medi ambient encara que va reconèixer que ha faltat una mica de coordinació entre els tres partits, alguna cosa que s’haurà de corregir en el pròxim mandat municipal.

El candidat a l’alcaldia és Jordi Moliner Calventós. La número dos es Paula Cerdà Escorihuela, i el 3 Jordi Navarrete Pla.  Mireia Extrem Membrado i Helena Román Caro són als llocs 4 y 5 d’ una llista que completen J.Carlos García Prades, Emilie Alguacil Murgui, Marcos Jovani Agramunt, Rebeca Querol Fibla, Sebastián Querol Vidal, Amparo Guerola Oroval, Pau Miralles Royo, María Román Febrer, Samuel Cerdà Escorihuela, Ona Nolla Sabatés, Eduardo Chelentano, Damy Lozano Bonet, Manuel Martínez Pantaleón, Katy Ribera Benet, Raquel Albiol Beltrán i Miquel Miralles Pitarch.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.