Els candidats al Senat, Jordi Navarrete i als Corts Valencianes, Belén Bachero, han rebutjat “qualsevol nou pagament per circular per utilitzar les autopistes”, en referència a la coneguda fórmula de vinyeta. Els representants de Compromís s’han reunit amb els membres de la plataforma ‘Ap-7 Gratuïta ja’, Llorenç Navarro, JosepMaria Bateti Enric Lange. “Pensem que les carreteres han de ser públiques i mantingudes a càrrec dels pressupostos. Estem preocupats per la vinyeta i ens temem que via impostos ens tocarà pagar les vies públiques, cosa en la que estem en contra, ja que es construeixen amb els nostres diners i es paguen amb els nostres diners, per la qual cosa no estem disposats a tolerar pagar-les una altra vegada”, ha indicat Bachero.

D’altra banda Jordi Navarrete ha recordat les diferents mocions que Compromís ha presentat al Senat reclamant qüestions molt diverses, “des de la gratuïtat immediata, que no es prorrogue la seua explotació per cap fórmula, s’executen accessos des dels municipis que travessa o, més recentment que es generalitzaren les bonificacions pel territori valencià com s’ha fet en el català fins a l’arribada de la gratuïtat del vial a finals d’any, cosa a la que el PSOE i el ministre de Foment José Luís Ábalos no han accedit”, ha conclòs l’actual senador.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.