El Congrés de Salut i Esport d’Amposta va cloure la primera edició amb una valoració molt positiva, on es va analitzar la incidència de l’esport i la salut, des de diverses vessants. Tot plegat amb ponents de renom, en què també es van dur a terme taules rodones d’esportistes, entrenadors i especialistes del món de la salut.

Un dels motius pels quals es va organitzar aquest congrés va ser pel creixement de disciplines esportives i clubs, però sobretot per l’augment del nombre d’estudis superiors en la branca de les ciències de l’Esport. Es volia i donar més eines per establir una cultura formativa sòlida entorn l’esport.

Els especialistes en nutrició, fisioteràpia o psicomotricitat també es van traslladar a les aules per fer sessions pràctiques als estudiants d’INEF o cicles superiors de salut i esport.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.