Aquesta setmana s’ha donat a conèixer el que serà el candidat de Movem al poble dels Reguers. En aquest cas es tracta de Josep Lluís Borràs, veí del poble, que treballa al departament de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa. Josep Lluís Borràs és llicenciat en Història per la Universitat Rovira i Virgili. També és llicenciat en Relacions Públiques i Publicitat per la Universitat Oberta de Catalunya.

Josep Lluís Borràs, acompanyat per Jordi Jordan, ha afirmat que afronta “el nou repte amb il·lusió i ganes per reactivar Els Reguers, per impulsar la nostra comunitat i per equilibrar la nostra relació amb l’Ajuntament de Tortosa. Estem disposats a treballar per minimitzar les desigualtats i per poder equiparar el serveis que ens pertoquen respecte als impostos que paguem”.

Ha afirmat que “és el moment d’apostar pel canvi, és l’hora de confiar en nosaltres com a poble i afrontar els nous reptes que ens depara la societat actual. I crec que el millor camí es marcar-nos petits objectius per tal d’assolir grans fites. Som un poble petit, però amb caràcter i conto amb tothom per poder aconseguir tot el que ens proposem. Si movem Tortosa, mourem Els Reguers”.

Per altra banda, Jordi Jordan, candidat a l’alcaldia de Tortosa per Movem Tortosa ha afirmat que “estem molt contents que Borràs hagi acceptat el repte de ser candidat a l’alcaldia a Els Reguers i s’hagi sumat al nostre projecte de canvi i progrés tenint en compte que molta gent desitja també un canvi en aquest poble del municipi a l’igual que a tota Tortosa”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.