Ciutadans (Cs) ha confirmat llistes als municipis de Tortosa, Amposta, Móra d’Ebre, Roquetes, Sant Carles de la Ràpita, l’Ampolla i l’Ametlla de Mar i treballa encara per presentar candidatura en algun municipi més. D’aquesta manera la formació taronja consolida el seu creixement a les Terres de l’Ebre i presenta candidatures en 3 de les 4 comarques de cara a les eleccions municipals del 26 de maig.

A Tortosa, la llista l’encapçala Miquel Àngel Albacar, enginyer de Camins, Canals i Ports, expert en conservació d’espais fluvials i consultor en enginyeria de diferents ajuntaments de les Terres de l’Ebre. L’acompanyarà, com a número 2, Patricia Faura, auditora internacional de Seguretat Alimentària i Benestar Animal i candidata de Cs al Senat per Tarragona a les eleccions del 28 d’abril. El número 3 de la candidatura de Tortosa és per l’advocat Rubén Espuny, el membre més jove de la llista de Cs a la capital del Baix Ebre.

A més de Tortosa, la formació taronja presenta candidatura en altres municipis de les Terres de l’Ebre. A Amposta l’encapçala Cecília Castelló; a Móra d’Ebre, Raquel Rosales; a Roquetes, Ximo Llopis; a Sant Carles de la Ràpita, Rafael Sánchez: a l’Ampolla, Alfredo del Hallazgo i a l’Ametlla de Mar, Josep Maria Figueres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.