Campredó reedita un any més els Tastos de salut, una proposta d’activitats i tallers durant la primavera de 2019 que tenen per objectiu ajudar a millorar la nostra qualitat de vida. Amb la voluntat d’arribar a tothom i pensar en els interessos col·lectius, s’han presentat un total de cinc tallers molt diversos per poder fer un tast d’activitats i disciplines que són tendència.

El primer taller va tenir lloc el passat 10 d’abril,  per a la prevenció de relacions abusives entre iguals i que va anar a càrrec d’Olívia Curto i Míriam Segarra, del Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) de Gentis.

El proper taller és el de Core – l’àrea que engloba tota la regió abdominal i part baixa de l’esquena – que tindrà lloc el 26 d’abril de 20h a 21h al Casal Francesc Llop, a càrrec de Judit Lamas. Jordi Calverol portarà el 4 de maig el taller “Qi-Gongamb amb moviments espontanis” al Casal Francesc Llop, de 10:30h a 12h. El Zumba Fitness i el Zumba Kids arribarà el 10 de maig a la pista poliesportiva amb Assun Allepuz, de 18:30h a 19:30h. I la campanya de salut finalitzarà el 18 de maig amb Dúnia Mulet, de 10:30h a 12h, amb un taller sobre Alimentació Antiinflamatòria, al Casal Francesc Llop.

Els tallers són gratuïts i no cal que una inscripció prèvia per poder-hi participar (excepte en el taller de cuina, que cal inscripció prèvia).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.