Un home ha resultat ferit aquest dissabte a la tarda, després de patir un accident de trànsit a la carretera TV-3403, al terme municipal d’Amposta.

Segons han informat fonts del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), el conductor d’un vehicle ha resultat ferit de caràcter greu i ha hagut de ser traslladat al centre hospitalari de referència a les Terres de l’Ebre, l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Tot apunta que per causes que es desconeixen, el cotxe que ha sofert l’accident ha sortit de la via. El conductor, un home del qual no s’ha determinat l’edat, ha patit ferides greus que han obligat els professionals del SEM a traslladar-lo a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

A causa de les tasques d’atenció a la víctima i de normalització i adequació de la situació de la via, durant gairebé una hora s’ha hagut de tallar la circulació a la carretera TV-3403. A les set de la tarda es reestablia la normalitat a la via.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.