13 d’abril a les 12 del migdia, a falta d’un dia per commemorar el 88 aniversari de la proclamació de la República Catalana, pel president Macià, i en la mateix dia que ens deixa la supervivent catalana de nazisme, Neus Català, Adam Tomas, cap de llista d’ERC i actual alcalde de la capital del Montsià, presenta la llista de la seva candidatura per a  la ciutat d’Amposta.

El lloc escollit, la Plaça del Mercat, lloc emblemàtic de la ciutat d’Amposta, des dels temps de l’alcalde Palou , símbol d’una Amposta que reivindica la seva ideosincràtica ebrenca i baròmetre de com aniran els resultats a les properes eleccions municipals.

A l’acte han assistit unes 300 persones que no s’han volgut perdre la posada en escena d’Adam Tomas, i coneixer a primera mà les noves incorporacions a la candidatura republicana. Entre els nous fitxatges a la candidatura predominen, sobretot, persones  involucrades en el teixit social i cultural. Clar exemple de les noves incorporacions entre altres són: Núria Marco, Joana Serret, Pep Simó, Cristina Sales, Daniela Gamboa.

Adam Tomàs, en el seu discurs de presentació de la candidatura, a part de remarcar les qualitats de la gent que l’acompanya, ha assenyalat que els seus principals objectius són “revalidar la majoria absoluta i sobretot continuar en el projecte de ciutat que va començar fa 4 anys, una ciutat, Amposta, millor per viure“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.