La Federació Catalana de Futbol ha presentat aquest dilluns a l’INEFC de Barcelona la nova campanya ‘Tots som un equip’. Durant la Gala va haver-hi intervencions de representants del futbol amateur, com directius, presidents, entrenadors, jugadors d’equips de la regional catalana i també periodistes. José Luis Poley, tècnic del Ginestar, va parlar a l’inici de la Gala com a entrenador d’un equip de Quarta catalana. Va ser un testimoni d’un clar exemple del que és la vessant d’un tècnic al futbol regional, compaginant la professió amb el futbol, dirigint un equip, amb totes les dificultats que això significa.

Podeu veure el vídeo fent clic aquí

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.