L’equip veterà femení de l’Associació Esportiva Xino Xano de Deltebre s’han proclamat este cap de setmana Campiones de Catalunya de Batel al canal Olímpic de Castelldefels.

Les remeres han aconseguit així un doblet en esta modalitat després que el passat 23 de març es proclamessen també campiones de la Lliga catalana de Batel. El batel és uan modalitat de rem en banc fix format per 4  remers i un timoner. Pel que fa a l’equip masculí van finalitzar la prova en un meritòri quart lloc.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.