José Ramon Bellaubí s’ha confirmat aquesta mateixa nit com el relleu de Joan Moisés al capdavant de la llista per Futur per la Sénia de cara a les municipals que tindràn lloc al mes de maig. Ho han comunicat en una roda de premsa que han fet aquesta mateixa nit.

L’alcalde sortint, Joan Moisés, ha dipositat tota la seva confiança en l’actual equip de govern i ha comentat que “he prés aquesta decisió de no continuar com alcaldable, després de 12 anys, per motius personals i familiars“. Ha fet un repàs a la gestió d’aquesta legislatura, on s’han desencallat assumptes i hi ha hagut projectes molt interessants. Ha dit que “hi ha gent de l’equip actual que continuarà i que serà la mateixa forma de treballar: escoltar als veïns i veïnes“. Ha presentat a l’alcaldable, José Ramon Bellaubí, de 61 anys, president de l’Associació del Camp d’aviació, que ha vist com hem treballat i que li ha agradat, i per això es suma al projecte.

Joan Moisés va guanyar les municipals del 2015 per un ample marge del 52 per cent dels vots. I és que a la Sènia és un dels feus històrics de l’esquerra ecologista, primer amb l’alcalde Victor Gimeno i després amb Marutxí Ballester. Moisés, natural de la Ràpita, va rellevar al 2015 a Ballester, de qui havia estat número 2.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.